"Під вечір починають нас "кошмарити": Українські бійці показали свої позиції під Авдіївкою (фото)

Бійці сил АТО повідомляють, що вднень ​ бойовики стріляють рідко.

Фото: "ДонПрес".На околиці прифронтовій Авдіївки Донецької області українські військові вже не перший день тримають оборону, передають Патріоти України з посиланням на "ДонПрес".

Бійці сил АТО повідомляють, що вднень бойовики стріляють рідко. Їх вогнева активність починається з настанням темряви. Увечері обстріли починаються з пострілів з великокаліберних кулеметів.
Один з бійців зазначає: «Їх тут 3-4. З посадки йде стрілкотня. Ми її називаємо "насіння". Вони знають наші позиції, знають куди стріляти. Нам це доставляє незручності». Також, він додав, що потім йдуть обстріли з великокаліберних мінометів і важкої артилерії.
При цьому він продовжив: «Під вечір починають нас кошмарити. Ми мовчимо. Чи не відповідаємо, дотримуємося режим тиші, спостерігаємо. Вони провокують, але ми на провокації не ведемося».


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...