Під відомством Авакова почалися сутички між учасниками смолоскипної ходи та правоохоронцями (відео)

Мітингувальники закидували правоохоронців сніжками.

Фото: УНІАН.У Києві біля будівлі Міністерства внутрішніх справ почалися сутички між учасниками смолоскипної ходи та правоохоронцями. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, сутичка виникла після того, як учасники смолоскипної ходи намагались встановити намет біля МВС, передають Патріоти України.

Зокрема, після нетривалої акції біля Адміністрації Президента активісти прийшли під будівлю МВС, яка по периметру була під посиленою охороною правоохоронців. Учасники акції вимагали діалогу якщо не з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, то з кимось із керівників МВС. Однак до них так ніхто і не вийшов. Після цього активісти кинули димову шашку і намагались встановити намет навпроти МВС. Правоохоронці цьому завадили, після чого почалась сутичка.

Далі правоохоронці відтіснили учасників акції з двору МВС до Виноградного провулку. Там мітингувальники почали кидати у правоохоронців сніжки. Після цього знову почалась сутичка, учасників ходи взяли в кільце. Врешті правоохоронці затримали двох людей.

Наразі учасники ходи повертаються на Майдан Незалежності.

Відео сутички можна переглянути за посиланням нижче:

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...