Підірвався на міні: У зоні АТО загинув офіцер Нацгвардії

У загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

Фото: ngu.gov.ua.У зоні АТО на Донбасі загинув один український військовослужбовець, і ще один отримав серйозне поранення. Про це повідомляється на сайті Нацгвардії України, передають Патріоти України.

"Під час виконання бойового завдання в районі Мар'їнки у результаті підриву на міні (за попередніми даними) майор Сергій Сиротенко отримав пошкодження, не сумісні з життям", - написано в повідомленні.

Сиротенко був мобілізований у лютому 2015 року, а з червня минулого року перебував на контрактній службі. У загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

"Ще один військовослужбовець за контрактом отримав уламкове поранення - зараз йому надають медичну допомогу в лікувальному закладі", - розповіли в Нацгвардії.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook, 1 листопада в зоні АТО найбільш небезпечно було на маріупольському напрямку, де бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі били по зміцненню сил АТО у Талаківці. З цієї ж зброї терористи вели обстріл у районі Водяного.

"На донецькому напрямку вночі російсько-окупаційні угруповання обстріляли з озброєння БПМ і автоматичного гранатомета околиці Луганського. А близько 16 години застосовували протитанкові гранатомети на південно-східних околицях Авдіївки", - йдеться у звіті.

У штабі АТО додали, що всього з півночі терористи 5 разів порушили перемир'я. На кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали переважаючим вогнем із піхотного озброєння.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...