Підлітки-гладіатори: На Дніпропетровщині школярі влаштували жорстоку бійню під заклики натовпу (відео)

Відео побиття в мережі знайшли однокласники побитого хлопця та надіслали вчительці.

Фото: From-ua.com.Скандал на Дніпропетровщині – школяр нещадно бив свого ровесника на очах друзів, які підбурювали кривдника та знімали усе це на мобільні телефони. Від першого ж удару ногою у живіт підліток впав на землю, нападник не зупинився, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Спочатку все має вигляд веселої гри підлітків. Усміхнений юнак перемовляється зі своїми друзями, вони позують на камеру. У розмові проскакують нецензурні слова. І вже за мить, нібито веселий маленький хлопець перетворюється на ката.

Жодному свідку побоїща, які ще й підбурюють нападника немає 18. Відео на мобільний телефон знімає одинадцятикласник, решта всі молодші.

«Перший удар був по животу. Я впав і почав задихатись, і він мене почав забивати ногами. Голова паморочилась і нудило, і ребра боліли. Кричав, щоб мене не били більше», - розповідає постраждалий юнак.

8-класник Андрій, який і є жертвою знущань. Нападник - 13-річний Славко Мануйлов.

«Хтось сказав йому, я на нього говорив пакості, хоча я на нього нічого не говорив», - каже Андрій.

Відео побиття в Мережі знайшли однокласники Андрія, надіслали вчительці. Останньою про все дізналася мама Андрія й одразу написала заяву в поліцію.

У поліції кримінальне провадження одразу відкривати не стали. Чекали на висновки експертизи. Але подзвонили батьку нападника і попросили прийти з дитиною і дати пояснення. Той так і не з'явився. А ТСН телефоном спочатку пояснив, що немає часу зустрічатися, бо ж спілкується з адвокатами. А згодом – узагалі вимкнув телефон.

17-річний Максим, який усе фільмував, на камеру спілкуватися теж не схотів, поза нею розповів, що знімати відео його попросив сам Мануйлов, на його ж телефон. Як кадри з'явились у Мережі не знає, та додає – окрім нього усе знімали ще троє присутніх. Попри це, на думку юриста саме одинадцятикласник єдиний може дістати реальне покарання.

«Посібництво або організація цього кримінального правопорушення і буде розглядатися з точки зору цієї особи», - розповідає юрист.

Кривдник – молодший 14 років, до того ж ушкодження, які він завдав – легкі, кажуть у поліції. Тож максимум, що загрожує його батьку – сплата за лікування та моральні збитки.

На думку психолога основну роль побиття зіграв натовп.

«Найголовніший герой - це натовп, який стоїть і спостерігає. Заради неї герой виходить продемонструвати свою силу», - пояснює психолог.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...