"Підвищується небезпека отруєння": Астролог склав річний гороскоп Путіна

Влад Росс попередив, що в лютому і березні "може бути несподівана зміна декорацій - аж до повалення".

Фото: rculture.spb.ru.2018 рік буде дуже непростим для президента Російської Федерації Володимира Путіна; йому загрожують проблеми зі здоров'ям і усунення з поста. Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, "річний гороскоп Путіна включився в день його народження, і буде поширюватися на 2018 рік. Найголовніше, що кидається в очі - це входження в нього Сатурна - планети труднощів, складнощів, нещастя, таємних ворогів і зради. Це ще й будинок хвороб". "Крім того, Місяць, що відповідає за здоров'я, опиниться в поєднанні з Ураном, що означає різкі зміни у здоров'ї і неконтрольовані ситуації", - додав астролог.

З цієї причини "Путіну потрібно особливо берегти своє здоров'я. Якщо у нього є якісь приховані проблеми, в цьому році вони можуть явно дати про себе знати", - сказав він.

Влад Росс попередив, що в лютому і березні "може бути несподівана зміна декорацій - аж до повалення". "Про нього може поширюватися вкрай негативна інформація, прямо перед самими виборами у нього може різко падати рейтинг. Хоча зараз видається, що все повинно бути нормально".

Астролог назвав ще одну подію, яка може становити потенційну небезпеку для Путіна - сонячне затемнення 11 серпня. "Цей факт вкрай несприятливий для нього з тієї причини, що він прийшов до влади теж поблизу сонячного затемнення - в серпні 1999 року його призначили прем'єр-міністром. На затемненні він може і піти з влади. Можливий або палацовий переворот, або погіршення здоров'я", - сказав він.

Крім того, "підвищується небезпека отруєння - у 2018 році йому можуть підсипати якусь гидоту в їжу. Як це було зі Сталіним - згідно з днією з версій, він був отруєний", - додав астролог.

"Підтягнутим, спортивним, бадьорим Путіна ми можемо вже більше не побачити - він може різко постаріти", - спрогнозував він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...