"Пішов по гриби, а знайшов гранатомети": На Херсонщині чоловік знайшов мішок зі зброєю (фото)

Предмети вилучено й направлено на експертизу, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Фото: npu.gov.ua.Житель Херсонської області здав у поліцію три гранатомети, які знайшов у лісі, передають Патріоти України із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

На стаціонарний пост поліції "Пассат" 27-річний житель Олешківського району приніс мішок із предметами, схожими на гранатомети. Поліцейським чоловік пояснив, що під час збору грибів у лісі він знайшов поліетиленовий мішок, всередині якого були три предмети, схожі на гранатомети.

Предмети вилучено й направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...