"Плівки Курченка": Саакашвілі не хоче надавати зразок свого голосу для експертизи

Заступний генпрокурора зауважив, що екс-глава Одеської ОДА вже кілька разів відкинув клопотання прокурорів надати зразки своєї мови для порівняння.

Фото: Прямий.Колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі відмовляється надати зразки свого голосу для проведення експертизи аудіозаписів розмови з українським олігархом Сергієм Курченко. Про це в інтерв'ю 5 каналу розповів заступник генерального прокурора України Євген Єнін, передають Патріоти України.

"Він жодним чином не сприяє ефективному розслідуванню цієї кримінальної справи, оскільки він вже кілька разів відкинув наші клопотання надати зразки своєї мови", - сказав Енин. За його словами, найближчим часом будуть оприлюднені результати офіційної експертизи аудіозаписів розмов Саакашвілі і біглого бізнесмена Курченко.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...