"Побороли" корупцію: Іноземний інвестор зупинив будівництво заводу під Одесою через здирників

Індонезійська компанія призупинила будівництво олійно-екстракційного заводу вартістю $ 150 млн в порту Південний через вимагання з боку якоїсь благодійної організації.

Фото: foodprofi.onaft.edu.ua.Компанія Дельта Вілмар призупинила будівництво олійно-екстракційного заводу вартістю $ 150 млн в порту Південний через вимагання з боку якоїсь благодійної організації. Про це на прес-конференції заявив глава ради директорів Дельта Вілмар Дхруба Чаран Панда, повідомляють Патріоти України.

За словами топ-менеджера після оголошення планів про будівництво заводу, компанія отримала лист від якоїсь благодійної організації, яка запропонувала за плату "вирішувати питання" з правоохоронними органами.
Дельта Вілмар не відповіла на лист, після чого благодійна організація почала писати скарги на неї до всіх можливих інстанцій, аж до президента і прем'єр-міністра. В результаті компанія піддалася постійним перевіркам.
За словами Панди, благодійна організація "пішла ще далі і направила свої скарги до Митного і Податкового комітет Індонезії, в комісію з цінних паперів США, на фондову біржу Сінгапуру, де зареєстрована наша материнська структура".
Панда повідомив, що 5 січня материнська структура Wilmar International поінформувала Дельта Вілмар про позов до Вищого суду Джакарти зі звинуваченнями в контрабанді та відмиванні грошей, також поданий благодійною організацією.
Тому, як пояснив Дхруба Чаран Панда, Дельта Вілмар прийняла рішення призупинив подальші дії по реалізації інвестиційної програми в порту Південний.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....