Побили та викинули з вікна: Патрульні покуражилися на дні народження у Херсоні (відео)

Андрєєв запевняє, що його побили на поліцейському дні народженні, а його товариша патрульні викинули з п'ятого поверху на вулицю.

Фото: Радіо Свобода.Обшукали гостей, а одного з них викинули з п’ятого поверху – так відсвяткували день народження свого колеги херсонські поліцейські. Чоловік, якого скинули з балкона, зараз у тяжкому стані в лікарні. Історія про те, як відпочиває нова поліція, набула розголосу завдяки соцмережам. Херсонець Олександр Андрєєв запевняє, що його побили на поліцейському дні народженні. Бо нібито у кого вкрали телефон, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

"Вони спочатку обшукували своїх гостей, цих же патрульних, потім двох патрульних дівчат, а потім уже нас. Під час цього обшук у мене зник гаманець з грошима", – зазначив потерпілий Андрєєв.

А друга Олександра взагалі викинули з п’ятого поверху.

Ну потім вже в п'яному угарі вони на нас напали з кулаками. В ході бійки я опинився вже на вулиці, мій товариш прилетів з вікна, – додав чоловік.

Медики підтверджують, що у ніч на понеділок у відділення нейрохірургії привезли пацієнта, який впав із великої висоти. Йому 24-роки, стан тяжкий.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...