"Почему эта церковь продолжает называться "украинской": Священники УПЦ МП провели молебень із "іконою" російського солдата (фото)

Священики Луганської єпархії Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) провели молебні при передачі так званим прикордонникам "ЛНР" ікони російського прикордонника який загинув у Чечні.

Фото: Twitter.Так звані прикордонники "ЛНР" отримали ікони мученика Євгенія – російського прикордонника який загинув у Чечні. Під час передачі образів провели молебні священики Луганської єпархії Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП). На цю інформацію, яка розміщена на інформаційних сторінках в соцмережі "ВКонтакте", звернув увагу журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Відзначається, що першими образи мученика Євгенія отримали прикордонні застави "ЛНР", які базуються в містах Сорокине (Краснодон) та Свердловськ.

Євген Родіонов – рядовий Прикордонних військ РФ, який був убитий в Чечні в 1996 році. Він потрапив в полон до незаконним збройним формуванням. За словами бригадного генерала Чеченської Республіки Ічкерія Руслана Хайхороева, який був присутній при взятті в полон російського прикордонника, Родіонову пропонували зберегти життя, якщо той перейде в іслам, але той відмовився і був обезголовлений.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів