Пограбування помічника нардепа Безбаха: Журналісти розповіли загадкові подробиці

Поки копи розшукують грабіжників, журналісти повідомляють, що гроші вже повернули потерпілим.

Фото: Ruinformer.У справі про зухвале пограбування помічника народного депутата-мажоритарника з Дніпра Якова Безбаха з’явилася несподівана розв’язка, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Поки копи розшукують грабіжників, журналісти повідомляють, що гроші вже повернули потерпілим.

Так, за словами самого Безбаха, подружжя продало ділянку своїх батьків, а гроші – 5 тисяч доларів – везли в сумці, щоб покласти на банківський рахунок. У центрі Києва їх машину атакували. Розбивши скло, грабіжники схопили сумку і втекли.

Однак пізніше помічник зміг знайти сумку, а також її вміст, включаючи гроші. Безбах також додав, що один з нападників, розбивши вікно, сказав іншому: «це не той». З чим пов’язано «пограбування», неясно.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...