Погрожував ножем і забирав гроші і телефони: У Києві озброєний чоловік грабував підлітків (фото)

Зловмисник періодично приїжджав в столицю і вибирав жертв серед перехожих підлітків віком від 13 до 19 років.
Фото: ГУ НП у Києвській обл.У Солом'янському районі Києва озброєний ножем чоловік здійснював напади на підлітків. Постраждалі розповідали, що грабіжником був високий чоловік, - повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Він погрожував їм ножем і забирав гроші і телефони.

За даними фактами почали кримінальні провадження у ст. 187 Кримінального кодексу України і проводилися заходи для розшуку зловмисника.
У поліції прийшли до висновку, що це один і той же чоловік.
Під час відпрацювання оперативної інформації оперативники затримали 39-річного чоловіка, який підпадав під опис потерпілих.
"Він виявився раніше судимим жителем Київської області. Чоловік - без постійного місця роботи, раніше встиг відбути покарання за скоєння крадіжок і грабежів. Він зізнався у скоєному і розповів подробиці нападу", - йдеться в повідомленні.
Чоловік періодично приїжджав в столицю і вибирав жертв серед перехожих підлітків. В результаті він пограбував трьох юнаків у віці від 13 до 19 років. У двох з них він відібрав телефони і гроші, у третього - телефон, однак той виявився пошкоджений, тому нападник його повернув.

Чоловікові пред'явлено звинувачення за статтею 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...