"Покарання одне: хочу для неї довічне ув'язнення": Мама вагітної дівчини, яка постраждала під колесами Зайцевої, винесла їй власний вирок

Дочка жінки під час трагедії перебувала на 6 місяці вагітності.
Фото: IPnews.Жанна Власенко, яка перебуваючи на шостому місяці вагітності постраждала в страшній аварії в Харкові, вже намагається сидіти самостійно і розмовляє. Про це повідомили медики, передають Патріоти України.
"Вона повністю в свідомості, вже намагається сидіти самостійно, днями ми розширимо їй руховий режим і постараємося перевести у вертикальне положення", - кажуть лікарі.
За словами матері дівчини Раїси Бромот, Жанна відчуває себе нормально.
"Дочка вже розмовляє, відчуває себе нормально, з дитиною, слава Богу, все добре. Їй поки не дозволяють вставати, і лікарі ніяких довгострокових прогнозів не дають. Але ми сподіваємося, що вона швидко піде на поправку. Про аварію вона абсолютно нічого не пам'ятає ", - повідомила вона.
За словами мами потерпілої, за весь час, поки Жанна перебувала в реанімації, ніхто з родичів підозрюваної в ДТП Олени Зайцевої з нею не зв'язувався.
"Я не знаю про другого учасника ДТП, вважаю, що винна Зайцева, - каже жінка. - Це вона летіла на червоне світло. Покарання одне: хочу для неї довічне ув'язнення ", - додала жінка.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...