"Похотливая поездка": У Росії секс за кермом призвів до групової ДТП (відео)

Водій і пасажирка займалися оральним сексом, спричинивши потрійну ДТП, внаслідок якої постраждали дві людини.

Фото: БУН.Гонки по Жовтневому проспекту Кірова напередодні привели до потрійної аварії. Однак, як повідомляє місцеве видання "Перший міський канал", це була незвичайна аварія, передають Патріоти України.

Справа в тому, що водій і пасажирка займалися оральним сексом. З опублікованого відео стало відомо, що до події, сидячи в салоні Hyundai Solaris, двоє п'яних чоловіків схилили свою знайому до сексу втрьох. Інтимом вони вирішили зайнятися в сауні.

Дівчина просила викликати таксі, проте водій вирішив, що сам всіх відвезе за кермом свого авто. По дорозі він запропонував супутниці не витрачати час даремно і зайнятися оральним сексом.

Розігнавшись, Solaris на світлофорі влетів в автомобіль Honda і зачепив Chevrolet, припаркований поряд. Від удару одна з машин вилетіла на дорогу і спровокувала нове ДТП. Винуватці спробували втекти з місця ДТП, проте їх спіймали активісти "Нічного патруля", які знаходилися в одному з пошкоджених авто.

Відзначається, що в результаті події постраждали дві людини. Прибулі на місце інспектори ДІБДР зафіксували факт нетверезого водіння. Тепер лихачу загрожує позбавлення прав на 1,5 року, штраф і розбирання з дружиною.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...