Поки татусь зміцнював устої, винищуючи геїв: Дочка Кадирова відкрила в Чечні сексшоп з батогами

Поява магазину викликала неоднозначну реакцію серед мешканок Чечні.

Фото: УКРОП.Дочка глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, Айшат, відкрила магазин еротичного жіночої білизни і інтимних аксесуарів. Так як тема сексу в Чечні табуйована, магазин рекламується серед обмеженого кола людей, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

У кінці листопада в центрі Грозного відбулося урочисте відкриття магазину жіночої білизни та аксесуарів для інтимного життя "Lady A".

Повідомляється, що власницею бутика є 18-річна донька Кадирова. Це випливає з постів гостей в соціальних мережах. Айшат вже управляє будинком ісламської моди Firdaws, який робить закритий одяг для жінок, використовуючи елементи традиційних чеченських костюмів. Також вона тримає кондитерську в однойменному торговельному центрі - поруч з цим закладом і відкрився бутік з білизною.

"Будуар твоїх таємниць і мереживної пишноти. Будь сміливішою ... Тільки між нами ..." - такий опис асортименту магазина в його закритому акаунті в Instagram.

Дочка Кадирова АйшатУ мультибрендовому бутіку продаються відомі європейські та американські марки жіночої білизни. Також в магазині можна придбати інтимну косметику. В акаунті бутика рекламується масажний крем, який дозволяє "спробувати партнера на смак". Там же можна придбати гель для вагіни, який звужує її, батоги, маски та інші аксесуари. Чечня - ісламський регіон і тема сексу тут вважається табуйованою. Також сам Рамзан Кадиров позиціонує себе як послідовник традиційних ісламських цінностей. Він неодноразово публічно виступав проти сексуальної освіти в школах і говорив про необхідність стриманого поведінки жінок на публіці.

Поява магазину викликала неоднозначну реакцію серед мешканок Чечні.

"З одного боку, якщо є такий магазин, значить, є попит", - сказала мешканка Грозного Мерет Мусаєва (її ім'я змінено, так як більшість жителів республіки побоюються коментувати дії керівництва республіки від свого імені).

Однак внутрішній протест, за її словами, викликає той факт, що магазин відкрила саме дочка чеченського глави.

"З огляду на те, яка пропаганда жіночої поведінки ведеться для звичайних людей, це зачіпає. Неначе ставлення у них (Кадирових – Ред.) до нас таке:" Для нас одне, для вас інше", - говорить Мерет.

"Нас же вчать тому, якою має бути чеченська жінка, що вона повинна робити, нас вчать життя, вчать тому, які ми повинні бути покірні, слухняні. Якщо чеченські жінки ще мають бути і сексуально стурбованими, виникає питання. Хотілося б, щоб визначилися ", - розповіла Мусаєва.

Про бутік "Lady A" дочка чеченського глави ніде публічно ще не розповідала. Представники Firdaws навідріз відмовилися відповідати на будь-які питання, пов'язані з магазином жіночої білизни. У бутика немає офіційного сайту, є тільки закритий аккаунт в Instagram - @Ladya_boutique. Подивитися асортимент магазину в інтернеті можна, тільки якщо адміністратор облікового запису дозволить користувачеві доступ до нього. Зараз на аккаунт підписані вже 19,5 тисяч чоловік.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки із загальним змістом "та в носі ми бачили, що там подумає Путін і як відреагує" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень, які раніше визначались як недопустимі", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:16

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...