"Поліцейські, ось я! Я готовий! Я тут!": Саакашвілі зробив заяву про спробу його затримати

Також політик застеріг правоохоронців не виконувати "злочинні накази".

Фото: РИА Новости.У вівторок, 5 грудня, лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі під стінами Верховної Ради заявив, що не ховається від правоохоронців та закликав присутніх там мітингувальників не розходитися, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

"Вони говорили, що я в розшуку. Поліцейські, ось я! Я ж в розшуку? Я готовий! Я тут! Але я не раджу вам виконувати злочинні накази", – звернувся Саакашвілі до правоохоронців.

Політик ще раз закликав своїх прихильників не розходитися з-під парламенту та пообіцяв, що незабаром у наметове містечко привезуть гарячий чай та металеві бочки для розведення вогню задля обігріву.

"Я знаю, що важко бути на морозі. Але ще важче – коли ви мене звільняли. Я пам'ятаю цих осіб ... Ми повинні протриматися, тому що тут мовиться не про мене, а про майбутнє України. Ми хочемо робити спокійно, мирно, але ми повинні це зробити ", – сказав Саакашвілі.

Наразі ж під Верховною Радою кількість мітингувальників та правоохоронців зменшилась.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...