"Поліція не приїхала і через дві години": У Києві збили дитину на пішохідному переході (фото)

Водій зачепив дитину лівою фарою автомобіля, пошкодивши йому руку, крім того, хлопчик отримав сильний переляк.

Фото: "Інформатор".У Києві на вулиці Симиренка сталася ДТП із дитиною - водій ВАЗ399 травмував 10-річного хлопчика на пішохідному переході, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Зазначається, що інцидент стався близько 8:00 22 листопада. За словами водія легкового авто, перед ним їхала вантажівка, яка закривала видимість. Хлопчика було важко помітити, оскільки мама тримала сина за руку, але йшла трохи попереду.

Він також розповів, що зачепив дитину лівою фарою автомобіля, пошкодивши йому руку. Крім того, хлопчик отримав сильний переляк. На місце ДТП викликали швидку допомогу, вона приїхала через 30 хвилин і відвезла потерпілого в "Охматдит".

Крім того, на місце події викликали поліцію. За номером 102 неодноразово дзвонили і водій, і свідки ДТП. Однак через дві години правоохоронці так і не приїхали, незважаючи на те, що їм повідомляли, що збили дитину. Водій чекає їх на місці, а мама поїхала з сином у лікарню.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...