"Помахал рукой и рванул": У Донецьку чоловік підірвав себе на автобусній зупинці (фото)

В окупованому Донецьку чоловік наклав на себе руки, підірвавшись гранатою.

Фото: ТСН.Сьогодні ввечері в окупованому Донецьку на зупинці Конті, розташованої по вулиці Кірова 56 чоловік наклав на себе руки, підірвавши себе гранатою, передають Патріоти України.

Так, в соціальних мережах в одному з паблік пишуть: «З приводу вибуху на Маріупольській розвилці: чоловік підірвав себе на гранаті, сам себе спеціально підірвав, на очах перехожих, помахав рукою і рвонув. Це по вул. Кірова, поруч із зупинкою ф-ки Конті. Зараз там все служби опитують свідків і шукають останки чоловіка».

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...