"Пора защищать русский язык от защитников русского языка": Ватажок сепаратистів "ДНР"намагався віджати черговий бізнес, а натомість - гучно осоромився (фото)

Опублікований псевдодокумент терористів викликав хвилю сміху у мережі.

Фото: УНІАН.Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко оприлюднив "указ" про застосування "персональних санкцій" до бізнесмена з окупованого Докучаєвська Олександра Ахунзянова, передають Патріоти України.

Згідно з документом, терористи "віджали" у бізнесмена мережу магазинів у Докучаєвську, а йому самому заборонили в'їзд на територію, підконтрольну "ДНР".

Журналіст Денис Казанський, який опублікував копію документа в Twitter, зазначив, що "захисники російської мови" знову відзначилися - указ надрукований з помилкою в слові "Ухвалюю".

"Відразу не звернув уваги, виявляється указ Захарченко про віджимання майна Ахунзянова ще й надрукований з помилкою. Ахахаха, пора захищати російську мову від захисників російської мови", - написав він.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....