Порошенко сильно роздратував керівників ЄС - названо причину

За повідомленнями преси, головним у розмовах з президентом України на полях саміту було слово "корупція".

Фото: 24 Канал.Президент України Петро Порошенко викликав сильне роздратування в Європейському союзі заявами про необхідність визнати право України на членство в ЄС. Про це "Апострофу" заявили джерела в дипломатичних колах в Брюсселі, передають Патріоти України. Так, головним у розмовах з президентом України на полях саміту було слово "корупція". Саме на це звертали увагу Порошенка керівники ЄС, з якими він спілкувався.

У свою чергу, Порошенко на саміті розповідав про необхідність визнання права України на членство в ЄС, а після пішов ще далі і 1 грудня заявив про бажання провести референдум про вступ України в Євросоюз.

"Це відверте знущання над здоровим глуздом, з таким же успіхом можна провести референдум про політ на Місяць. Ми запитуємо, де реформи і боротьба з корупцією, нам відповідають: а де перспектива членства? Після цього немає сенсу вести діалог взагалі", - зазначив співрозмовник видання.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...