"Поставки Україні комплексів Javelin - правильне рішення Трампа. США підтримуватимуть союзників, які ведуть справедливу боротьбу" - сенатор Маккейн

Американський сенатор, стверджує, що це створить «стабільніші і безпечні умови, необхідні для мирного вирішення конфлікту».

Фото: Конт.Американський сенатор Джон Маккейн назвав «істотним кроком у правильному напрямку» рішення Вашингтона почати поставки Києву протитанкових керованих ракет (ПТУР) комплексу Javelin, передають Патріоти України.

«Передбачуване рішення президента (США Дональда) Трампа поставляти протитанкові озброєння комплексу Javelin є ще одним суттєвим кроком у правильному напрямку і дає чіткий сигнал, що США будуть підтримувати своїх союзників і партнерів в той час, коли вони борються за свій суверенітет і територіальну цілісність» , - йдеться в заяві Д.Маккейна, яку розміщеному на його сайті.
Сенатор-республіканець заявив, що «це рішення назріло багато років тому». Він звинуватив РФ в створенні нестабільності в Україні і в продовженні смертоносних атак. Законодавець висловив упевненість в тому, що в зв'язку з цим даний крок приймається дуже вчасно.
Маккейн, який є одним з основних провідників ідеї поставок зброї Києву, стверджує, що це створить «стабільніші і безпечні умови, необхідні для мирного вирішення конфлікту».
За інформацією агентства Ассошіейтед Пресс, США схвалили план з надання Україні протитанкових ракет Javelin. Як повідомило агентство, після формального схвалення американським президентом план поставок буде направлений до Конгресу, який в місячний термін повинен буде розглянути його і передати на схвалення держдепартаменту США.
За інформацією телеканалу ABC, мова йде про постачання 210 протитанкових ракет і 35 установок на суму $ 47 млн.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупованому Криму сталася пожежа на місці дислокації Іскандерів (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 22:41

У тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в місці дислокації російських ракетних комплексів Іскандер-М, свідчать нові супутникові знімки, зазначають Патріоти України. Як повідомляє "Крим Реалії", 4 травня в окупованому Криму виникла масштабна пожежа...

"Прирівняли" до Порошенка: Оголошення Росією у розшук Зеленського є частиною плану для нового наступу, - політолог

понеділок, 6 травень 2024, 22:29

Голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко попереджає, що оголошення Росією у розшук української влади частина більшої стратегії, спрямованої на новий наступ, передають Патріоти України. "Ми маємо розуміти, що цей крок з боку російського МВС напра...