"Постійна боротьба з ідіотами і мерзотниками, нездарами і заздрісниками": Лікар Комаровський вважає Зеленського та компанію "героями нації"

Також відомий медик зазначив, що його дістали "моралізатори хрінові".

Фото: ГОРДОН.Лікар і телеведучий Євген Комаровський прокоментував скандал із забороною серіалу "Свати". Своїми думками він поділився на своїй сторінці в Facebook і підтримав Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

"Підвищити шанси можна наплювавши на правила чесної гри: обдурити, вкрасти, оббрехати, принизити нормальних, щоб піднятися самому. Мене завжди захоплюють люди, які початково мали практично нульові шанси домогтися чого-небудь путнього. Провінція, ніякої надії на гроші і зв'язки родичів, не дав Боженька ні чарівного голосу, ні спокусливого тіла, ні швидких ніг, ні пудових кулаків. Плюс навчили батьки, що брехати і красти не можна, що слово треба тримати, цінувати друзів, захищати слабких. І ось саме така людина днями, роками, десятиліттями, тілом і орієнтацією не торгує, уявити собі не може, як це не виконати обіцянку або взяти чуже, всі досягнення – не подарунки долі, а чесна праця, безсонні ночі, нерви і боротьба. Постійна боротьба з ідіотами і мерзотниками, нездарами і заздрісниками. Все що я написав — це про Вову Зеленського", - написав Комаровський.

"Як же ви дістали, моралізатори хрінови. Тисячі злодюг, бандитів, брехунів, маніпуляторів, професійних розпалювачів ненависті між людьми, реальних вбивць, продажних "оборонців права" — все це для вас не вороги. Вороги у вас артисти. Це адже артисти крадуть у дітей, це вони голосують за гроші, та ще й чужими картками. Це вони продають місця в трупі. Це артисти позбавляють онкохворих доступу не те що до лікування, а до знеболюючих! Це вони, співаки та гумористи змінили присяги і швиденько поміняли країну та армію. Це артисти освоюють бюджетні гроші. Це артисти роздають гречку, щоб люди за них голосували", - продовжив Євген.

На думку Комаровського, саме коміки з "Кварталу" є патріотами своєї країни.

"Володя, хлопці з "Кварталу"! Ви класні! Ви подарували мені і мільйонам людей багато прекрасних хвилин і дали дуже багато важливої інформації до роздумів. Це саме ви – справжні, дійсно Народні Артисти! Саме ви — реальні патріоти нашої країни. Патріоти, які не торгують патріотизмом. Не дуже у нас всіх багато приводів для гордості, але я пишаюся тим, що знайомий з вами і що живу з вами в нашій любій Україні!" - підсумував лікар.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...