Постраждали 25 авто: У Рівному 26-річний водій на підпитку зніс "Мерседесом" 15 м бетонного паркану (фото)

Водій "Mercedes S 500" не впорався з керуванням і вилетів за межі проїжджої частини і врізався в бетонну огорожу, пошкодивши її.

Фото: ГУ НП у Рівненській області.В результаті крупної ДТП в Рівному постраждали 3 людини і були пошкоджені 26 автомобілів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Нацполіціі в Рівненській області, передають Патріоти України.

Відзначається, що водій "Mercedes S 500" не впорався з керуванням і вилетів за межі проїжджої частини і врізався в бетонну огорожу, пошкодивши її. В результаті обвалу забору були пошкоджені інші автомобілі. За попередньою інформацією, водій іномарки знаходився в стані алкогольного ефект.

"В результаті ДТП водій отримав відкриту черепно-мозкову травму. Його без свідомості госпіталізували в реанімаційне відділення центральної міської лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий. У салоні іномарки знаходились ще троє пасажирів: у 39-річного рівнянина діагностували перелом плеча, у 40 -річного мешканця обласного центру - легкі тілесні ушкодження. Ще один не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...