Пов'яжуть всіх: В окупованому Криму собаці хочуть "пришити" тероризм - власник тварини (відео)

Чоловік підкреслив, що зараз перебувати в Криму – це "ризик для життя", навіть якщо ви просто будете гуляти з собакою в горах.

Фото: Громадське радіо.Українець Олександр Ковальчук, який вимушено покинув територію анексованого Криму з примусу підконтрольного Кремлю Ялтинського міського суду, розповів про абсурдність рішень оккупационого режиму на півострові, передають Патріоти України з посиланням на krymr.com.

"Співробітники ФСБ опитували сусідів, показуючи їм фото моєї собаки і пояснюючи, що хтось бачив її в місцях готуються диверсій з підриву опор ЛЕП в Ялті", – каже чоловік.

Він уточнив, що переїхав до Ялти в зв'язку з погіршенням свого здоров'я.

Олександр говорить, що йому навіть в голову не могло прийти думка про те, що його можуть звинуватити у підготовлювані теракти.

"Це при Сталіні давали час зібратися, а вам ми не даємо час, зараз ми вас заарештуємо в залі суду і відправимо в Краснодар", - цитує слова окупантів Ковальчук.

Чоловік підкреслив, що зараз перебувати в Криму – це "ризик для життя", навіть якщо ви просто будете гуляти з собакою в горах.

Зараз Олександр живе в Києві разом з котом Тимофієм і з таким терористом - собакою Тедді.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...