Поводив себе дуже дивно: Автоюрист проаналізував дії п'яного судді, який спричинив ДТП (відео)

Те, що Усатов вживав алкоголь після ДТП означає, що "суддя або не знав елементарних речей, або був у важкому стані сп'яніння".

Фото: Facebook.Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дмитро Усатов намагався сховатися в кареті швидкої допомоги після ДТП для того, щоб не було зафіксовано алкоголь в його крові. Про це в ефірі ObozTV заявив автоюрист Денис Конюшко. При цьому його здивувало вживання горілки "служителем Феміди" вже після скоєння автопригоди, передають Патріоти України.

"Дуже дивна, на мою думку, поведінка судді, оскільки він повинен знати, що більш суворіше з адміністративного права карається вживання алкогольних напоїв після ДТП. Якщо зафіксовано, що водій вживав алкоголь після зупинки поліцейськими, то там штраф піднімається до 40 тисяч гривень і позбавлення водійських прав більш ніж на рік. Тобто, суддя або не знав елементарних речей, або був у важкому стані сп'яніння. Для мене саме цей момент виглядає дивно, для чого він це робив", - зазначив юрист. За його словами, спроба Усатова сховатися мала на меті надалі заперечувати своє сп'яніння.

"Мало доказів того, що хтось бачив, що він щось випивав. Зафіксувати стан алкогольного сп'яніння повинна на місці поліція за допомогою технічних засобів, або в медичному закладі. Якщо на місці не зафіксовано факт наявності алкогольного сп'яніння, то людину повинні відвезти за дві години (на експертизу. - Ред)", - підкреслив він. Також Конюшко додав, що якби Усатов зник з місця ДТП, то захист сміливо міг б спростовувати факт наявності алкоголю в крові судді.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...