Одеський Майдан: "Позиція одеського губернатора розізлила корумповану частину місцевих еліт" - політолог

Поведінка Степанова уже більше схожа на європейські практики та основи грядущої реформи децентралізації, коли префекти слідують лідерству президента та намагаються реалізовувати його ціннісну базу та політичні обіцянки в повірених ним регіонах.

Фото: Южный курьер.В Одесі чи не вперше за роки незалежності починає реалізовуватись запит на справедливість. Так політолог Володимир Фесенко прокоментував рішення голови Одеської ОДА Максима Степанова внести заставу для звільнення із СІЗО одного з лідерів громадського спротиву забудові Літнього театру в Міськсаді Одеси Сергія Стерненка, передають Патріоти України з посиланням на ZN.UA.

"Нестандартні кроки одеського губернатора Максима Степанова щодо внесення застави для звільнення з СІЗО своїх політичних та ідеологічних опонентів, які потрапили під несправедливу розправу мера Одеси, не тільки дали політичні плоди та посилення електоральних позицій правлячої партії в регіоні, але й вибили підгрунтя для піару Михайлу Саакашвілі, котрий примчався до Одеси щоб скористатись скандальною забудовою в Літньому театрі, та направити суспільну агресію проти перших осіб держави" - вважає політолог.

"Позиція губернатора на стороні активістів однозначно викличе гнів мера та корумпованої частини місцевих еліт, але буде винагороджена лояльністю громади та її підтримкою. Адже в регіоні чи не вперше за роки незалежності реалізовано запит на справедливість, рівність та повагу до українського закону. Вчинок Максима Степанова демонструє зміну парадигми місцевої політики. Що насправді уже більше схоже на європейські практики та основи грядущої реформи децентралізації, коли префекти слідують лідерству президента та намагаються реалізовувати його ціннісну базу та політичні обіцянки в повірених ним регіонах" - підкреслює Володимир Фесенко.

"Тим часом, міський голова Одеси, Генадій Труханов, замість того щоб довести всій країні відсутність російського паспорту, потрапляє в ще гірший скандал – корупційний", - відзначає політолог.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...