"Працюють "Утьосом", ПК, буває відпрацьовують СПГ": Терористи намагаються взяти Старогнатівку (відео)

Сепаратисти обрали хитру тактику, коли спочатку працює ПКМ, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер.

Фото: "Преса України".Бойовики російсько-окупаційних бандформувань на Донбасі намагаються взяти під контроль Старогнатівку Донецької області. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Старогнатівка. Ворог намагається взяти під контроль "сіру зону"… Працюють "Утьосом", ПК, буває відпрацьовують СПГ. Зараз намагаються закопатися, пробують "віджати" нульову територію між ними та нами", - йдеться у повідомленні.

За словами українських військових, терористи обрали хитру тактику, коли спочатку працює ПКМ, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер.

"Зараз часто на територію поблизу Старогнатівки спускаються тумани. Цим користується ворог і підходить майже впритул до українських позицій – на 100 метрів. Через це майже кожну ніч по декілька боєзіткнень. Українські захисники впевнено дають відсіч нападнику, на яку він заслуговує", - йдеться у повідомленні.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...