Права подарували? У мережі розкрили скандальні подробиці про винуватця смертельної ДТП в Харкові (фото)

Підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП виявився сином місцевого підприємця, який у вересні 2017 року перебував у авто, яке збило пішохода та знесло паркан на проспекті Науки.

Фото: Накипело.Підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП у Харкові 18-річний син місцевого підприємця Тигран Енгібарян у вересні 2017 року перебував у авто, яке збило пішохода та знесло паркан на проспекті Науки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав харківський журналіст Павло Федосенко, передають Патріоти України.

"Оточення та безкарність. Усі вже, думаю, чули про вчорашню смертельну ДТП на Салтівці. Якщо хто не в курсі: близько 15:15 на Салтівському шосе Toyota Camry на світлофорі збила 17-річного хлопця, якого від удару два рази розвернуло в повітрі. Потерпілий загинув", - нагадав він.

"Водій утік, кинув машину в гаражах, зняв номери, але через годину його затримали. Ним виявився 18-річний харків'янин. Машина з номерами Ах 5050 АТ зареєстрована на 18-річного Тиграна Енгібаряна, Це, звичайно, могло бути збігом, але ні: у поліцейських звітах фігурує саме його ім'я. Тепер про це можна говорити напевно", - додав журналіст. Федосенко повідомив, що Енгібарян отримав права три тижні тому.

"Через вісім днів після того, як йому стукнуло 18. Ось тільки на Camry 5050 (до речі, такі номери у всієї родини) він на той момент катався мінімум два роки. Тобто - з 15 або з 16 років. Без прав. Люди, які знають його особисто, запевняють, що вчорашнє його порушення - найтрагічніше, але далеко не перше", - підкреслив він.

"І ще одна цікава деталь. Пам'ятаєте ДТП на проспекті Науки, коли мажор на Land Cruiser збив пішохода, зніс кілька секцій паркану та намагався втекти? Водієм виявився син співака Хафіза Сиддіка, його затримали, але пізніше хлопець накивав п'ятами. А тепер здогадайтеся, хто сидів у тій же машині? Точно - друг водія Тигран Енгібарян. На першому фото хлопці разом із друзями позують на тлі "геліка" Сиддіка, на другий - ця ж машина на проспекті Науки. Я ось думаю: що ще має статися, щоб ці малолітні дов****би порозумнішали?" - підсумував Федосенко.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...