"Пробита легеня, переломи ребер і тазу": У Києві маршрутчик придавив 63-річну жінку

Постраждала вже третій день перебуває у лікарні.
Фото: Политхаос.У неділю, 12 листопада, на зупинці ВДНГ постраждала жінка. Дочка постраждалої жінки Ірина розповіла, що зараз її мати перебуває в реанімації у важкому стані, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

“У цю неділю на ВДНГ на зупинці моя мама підбігала до тролейбуса і постраждала. Оскільки тролейбуси не можуть під'їхати до зупинки, тому що там багато маршруток, вони зупиняються в другій смузі. Там на зупинці повний хаос, і маршрутки і тролейбуси, і автобуси, всі стоять у кілька рядів у купі. І ось коли мама йшла до тролейбуса, маршрутка її придавила", – розповіла Ірина.

На місце події була викликана поліція і швидка допомога.

“Маму одразу забрала швидка допомога і зараз вона в реанімації у важкому стані. У неї перелом ребер, пробита одна легеня і складний перелом тазу зі зміщенням", – додала дочка постраждалої.

Як саме постраждала жінка, Ірина не сказала, оскільки не була присутня на місці інциденту і знає все зі слів свідків і мами.

“Ось це так її маршрутка придавила. Як саме це сталося я не знаю, чи це водій так вивертав кермо, чи просто виїжджав і не побачив. Ось вона вже третій день у лікарні з такою сукупністю травм. Все ще ускладнюється через її вік, мамі моїй ось скоро вже 63 роки буде. Ми сподіваємося, що вона виживе. Призначили операцію на п'ятницю (17 листопада – ред.) і будуть збирати їй таз", – розповіла Ірина.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...