"Продам Верховну Раду недорого": Українців повеселило оголошення, опубліковане у мережі (фото)

Невідомий розмістив у мережі оголошення про продаж Верховної Ради, яку готові віддати разом з усім вмістом за 10 тисяч гривень.

Фото: Politeka.У мережі з'явилося оголошення про продаж Верховної Ради, яку готові віддати разом з усім вмістом за 10 тисяч гривень. Про цей комічний інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомила київський фотограф Ольга Закревська, передають Патріоти України.

"Продам ВР, з усім вмістом, недорого, через непотрібність. Брав для себе, але на сьогодні дорого та тягне на дно. Або обміняю на будиночок біля моря з громадянством", - написав автор оголошення.

Користувачі мережі від душі посміялися над "продажем" Ради.

"Ех, якби на пару місяців раніше", "А можна без вмісту? Вивіз сміття нормально так коштує", "Там не тільки сміття, але ще й багато худоби", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...