"Прощай покашо, "Убер". - Краще вже бежевий "Ланос": Блогер обурився поганеньким сервісом популярної компанії

Чоловік зазначив, що компанія UBER "хоче заробляти, але не хоче чити людей".

Фото: ТВ-Экспресс."Таксі UBER. Скористався вчора. Викликав у програмі. Дивлюсь на карті, водій крутиться на Березняківській на Лівому березі. До мене йому топити на Академіка Городецького, у самісінький центр до кінотеатру "Україна", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Сочка, передають Патріоти України.

"Ну, ок, думаю, за 20 хв буде, якраз часу, щоб скурити один, а потім ще один "парламент".

Дзвінок:

- Александр? Вы же Александр? Я на Левом берегу, это сбой программы, отмените вызов, пожалуйста.

Сбой, то сбой, просить людина, хай буде. Сніг іде, дороги замело. Ми ж люди, а не сєпари якісь.

Тицьнув скасувати, думаю, зараз нове замовлення зроблю. Рипнувся, а там чорним на білому екрані - штраф 55 гривень.

"Ееее!" - подумав я, і набрав водія з вопросом, шо за сюрпризи відбуваються з клієнтами після його прохань душевних і проникливих. "А вы им напишите письмо", - порадив Юрій на Тойота Королі, на якій гіпотетично я міг доїхати додому, але замість того стояв під фонарьом у центрі європейської столиці, де мокрий сніг опускався прямо на мою красиву лисину.

За порадою водія, пошукав у програмі Убер, де написати їм про світову несправедливість вартістю у 55 гривень, але не знайшов. Зате знайшов багато посилань, де мене іскреннє запрошували стати водієм Убера, обіцяючи всякі прелєсті. А сніг продовжував сипати, бо був, сука, заодно з тим водієм на Тойота Королі.

Урешті-решт, я змирився... Поступився технологічному прогресу, який викинув мене не обочину свого широкого путі з жовтим білетом.

Було набрано номер якогось із сотень служб-таксі, пообіцяно підвищений тариф, у результаті чого приїхав старенький бежевий "Ланос", і я впершись ліктями у коліна на передньому сидінні, підстрибуючи на ямах, успішно доїхав на Деміїівку.

А сьогодні зранку знайшов ФБ-сторінку Убера. Написав їм листа. Звідти тиша. Вже довго тиша. У чаті навіть зеленим не світить.

Інших варіантів написати їм про цю історію я не знайшов. Та й облом шукати.

Тому, прощай покашо Убер.

Справа не у 55 гривнях, а у тому, що ти хочеш заробляти і не хочеш чути клієнтів. І у тому, що в Україні ти поступово перетворюєшся у звичайне проблемне наїб-ово, що передбачає заробляння грошей і де, вже не вперше водії передзвонюють і запитують: "А ви точно хочете, що я до вас їхав, бо це далеко?" Тільки раніше я не скасував замовлення, а цього разу скасував і взнав, що після цього ти винен найбільш просунутому таксі.

Краще вже бежевий Ланос.

P.S. Через пять годин після мого зверення Убер скасував стягнення 55 гривень. Победіще".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...