Протоієрей, який п'яним зі зброєю вчинив криваву ДТП на Рівненщині, дістав кару від церковного начальства (відео)

Архієпископ Рівненський і Острозький УПЦ КП Іларіон (Процик) підписав указ, згідно з яким отець Дмитро Гадінка відсторонений від обов'язків настоятеля.

Фото: Zaxid.net.В указі архиєрея йдеться, що поведінка нетверезого священика принижує честь та гідність православного пастиря. Українська православна церква Київського патріархату звільнила від обов'язків настоятеля храму св. праведної Улянії Ольшанської протоієрея Дмитра Гадінку після п'яної ДТП На Рівненщині. Про це повідомляє Релігійно-інформаційна служба України, передають Патріоти України.

Зазначається, що Архієпископ Рівненський і Острозький УПЦ КП Іларіон (Процик) підписав указ, згідно з яким отець Дмитро Гадінка відсторонений від обов'язків настоятеля.

"Портоєрей Дмитро за скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння, поведінку, яка принижує честь та гідність православного пастиря, чим дискридитує Церкву Христову, згідно 42 Правила святих апостолів звільняється від обов’язків настоятеля парафії св. праведної Улянії Ольшанської м. Рівне і забороняється у священнослужінні", - йдеться в указі.

Нагадаємо, п’яний священик спричинив велику ДТП на трасі Київ-Чоп і обклав матюками патрульних. Нетверезий священик Дмитро на свято Дмитра біля села Дмитрівка спричинив ДТП з чотирма машинами. У крові винуватця автопригоди медики виявили 3,0 проміле алкоголю при максимально допустимій нормі в 0,2 проміле.

На місці аварії п’яний священик курив сигарети та демонстративно відмовлявся спілкуватися з журналістами. У поліції пояснили, що цей водій спробував на швидкості здійснити маневр розвороту на трасі Київ-Чоп, унаслідок чого сталася низка зіткнень.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...