Пригадали одну сумнівну історію: НАБУ допитує Наталю Корчак - ЗМІ

Главу НАПКА допитали у справі про покупку паркомісць і їх використання для незадекларованих автомобілів.

Фото: Ліга.Досье.Національне антикорупційне бюро (НАБУ) допитало голову Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Наталію Корчак. Про це повідомляє джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України з повиланням на Facenews.

Співрозмовник агентства уточнив, що главу НАПКА допитали у справі про покупку паркомісць і їх використання для незадекларованих автомобілів.
"Її допитали з приводу паркомісць", - повідомило джерело, додавши, що слідчі дії були проведені в четвер, 9 листопада.
У травні журналісти проекту "Наші гроші" виявили на паркомісці Наталії Корчак в столичній новобудові бізнес-класу нове авто Skoda Octavia A7, яку вона нібито не вказала в декларації.
Офіційний запуск роботи НАПКА стався 15 серпня 2016 року.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...