"Прийде повний провал" - Марчук про спецоперацію США з викриття близького оточення Путіна

Екс-керівник СБУ вважає, що російські спецслужби знали про те, що Конгрес США прийме санкції і дасть доручення довідатися й опублікувати список наближених до президента РФ.

Фото: УНІАН.У РФ могли заздалегідь знати, що США приймуть антиросійські санкції. Про це у Facebook заявив представник України в підгрупі з безпеки тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук, передають Патріоти України.

"Мабуть, у Росії заздалегідь знали про те, що Конгрес США в серпні 2017-го прийме санкції і дасть доручення президенту Трампу довідатися й опублікувати до лютого 2018 року список наближених до Путіна, які мають власність і брудні мільярди на Заході. Діючи на випередження, російський уряд ще 14 квітня 2017 року, тобто за три місяці до санкцій, на своєму офіційному сайті публікує на 31 сторінці докладні відомості про доходи та власність за 2016 рік, зокрема і за кордоном, усіх членів уряду, їхніх дружин і дітей. І кого ви тепер здивуєте, панове заокеанські викривачі?" – написав він.

Марчук зазначив, що в документі, зокрема, згадують чотири квартири у РФ і два об'єкти нерухомості в Європі в заступника голови уряду РФ Ігоря Шувалова. А також власність заступника голови уряду РФ Олександра Хлопоніна й міністрів Михайла Абизова і Льва Кузнецова.

"Загалом, відчуваю я, що прийде повний провал спецоперації Конгресу США, президента США Трампа і всіх спецслужб США з викриття близького оточення президента РФ Володимира Путіна. До лютого 2018 року, думаю, на сайті уряду РФ буде опубліковано ще більш повну інформацію вже за 2017 рік про всі-всі доходи і про всі-всі види власності членів уряду РФ за кордоном. Ось, що значить робота на випередження", – заявив політик.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...