"Приклад мужності та патріотизму. Пам'ятаєте, як у полоні він дивився в очі своїм ворогам?" - блогер про важкопораненого "кіборга"

В мережі зазначають, що після потрапляння у ворожий полон, герою ампутували руку.

Фото: Facebook."Пам'ятаєте, як у полоні він дивився в очі своїм ворогам? Як дивиться справжній козак - гордо та мужньо!", - повідомляють у спільноті "Українські новини" в мережі Фейсбук, передають Патріоти України.

"Кіборг Іван Шостак вивозив з ДАПу поранених під шквальним вогнем. На його машину вже полювали вороги. Одного разу прямо на дах тягача вони скинули вибухівку... Поранений Іван витягнув побратима,напував його водою... Коли залишився сам, пролежав під завалами 3 доби.

Після полону пережив ампутацію руки. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького.
Справжній Воїн та справжня сила духу!".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...