"Приціл під "мухою": П'яні сепаратисти обстріляли власні позиції (відео)

Крім того, співробітник так званої "МВС ДНР", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автівки, здійснив дорожньо-транспортну пригоду у Макіївці.

Фото: ukr-space.com.На окупованих територіях Донецької та Луганської областей різко збільшилась кількість бойовиків, які вживають алкоголь під час бойових завдань. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на "5 Канал".

"У з’єднаннях і частинах окупаційних військ зростає кількість порушень, пов'язаних з вживанням алкогольних напоїв, в тому числі під час виконання бойових завдань", - зазначив він.

"Учора військові мінометної обслуги однієї з бригад так званого "1-го АК" у стані алкогольного сп'яніння здійснили обстріл сусідніх передових позицій незаконних формувань. Крім того, співробітник так званої "МВС ДНР", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автівки, здійснив дорожньо-транспортну пригоду у Макіївці. Внаслідок цього загинули двоє цивільних осіб, а винуватець втік з місця злочину", - додав Лисенко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...