Публічного похорону не буде: Мати та чоловік забрали тіло Аміни Окуєвої з лікарні (відео)

​З вбитою героїнею прощатимуться у Ісламському культурному центрі.

Фото: unian.net.Чоловік та мама Аміни Окуєвої забрали тіло з Васильківської райлікарні. Супроводжували та охороняли родину спецпризначенці поліції з автоматами, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Коли і де поховають Аміну, рідні тримають у таємниці: публічного похорону вони не хочуть.

"На жаль в нас зараз не обійшлося без втрати справжнього, щирого патріота, який любив Україну, самовідданого та чесного. Рідкісна людина. Хоч в нас не прийнято хвалити дружину, але що є, то є", - розповів чоловік загиблої Адам Осмаєв.

Мати добровольця каже, що донька завжди була готова пожертвувати життям.

"Вона знала, що покладе життя. Вона завжди знала, що загине. Є люди, які залишаються легендами саме тому, що розуміють своє призначення. Тому, що вірити – значить жертвувати", - каже матір Ірина Нікіфорова.

Зазначимо, що прощання з Окуєвою готували у Ісламському культурному центрі, однак в останній момент родина скасувала прощання.

Нагадаємо, вбивство Аміни Окуєвої сталося близько 20:30 у понеділок, 30 жовтня, у селищі Глеваха під Києвом. Невідомі здійснили постріли по автомобілю з кущів. Аміна Окуєва від отриманих поранень померла. Її чоловік Адам Осмаєв поранений - він вижив. Поліція нині шукає злочинців. Прокуратура взяла справу під особливий контроль. Активісти пропонують назвати сквер біля посольства Російської Федерації іменем Окуєвої.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...