Пустити по світу з торбами: Новий позов до Високого суду Лондона може добити Коломойського та Боголюбова

Вадим Шульман подав новий позов до Високого суду Лондона, звинувативши олігархів Ігоря Коломойського і Генадія Боголюбова в крадіжці понад 500 млн доларів.

Фото: Експрес-онлайн.Бізнесмен Вадим Шульман подав новий позов до Високого суду Лондона, звинувативши олігархів Ігоря Коломойського і Генадія Боголюбова в крадіжці понад 500 млн доларів. Відповідний документ ексклюзивно отримав Kyiv Post, передають Патріоти України.

"Позов звинувачує Коломойського і його партнера Генадія Боголюбова в крадіжці понад 500 мільйонів доларів у мультимільйонера з Кривого Рогу, який зробив свій статок у 1990-х роках, вони перевозять вугілля з Донецької області на заводи в Дніпрі. Шульман вимагає погашення від Коломойського і Боголюбова, стверджуючи , що вони використовували 15-річну дружбу, щоб обдурити його в ділових угодах від Алтайських гір до Уоррена, Огайо", - сказано в матеріалі.

У процесі докладно описали хід угод із кінця 1990-х років до 2016 року. У документі також надані епізоди від екс-прем'єр-міністра і лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, російського олігарха Романа Абрамовича і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

"Справа, подана в травні 2017 року, пропонує внутрішній погляд на тіньову групу компаній і фабрик "Приват" Коломойського. У ньому також міститься більш докладна інформація про те, як Приватбанк використовувався як скарбничка для своїх власників і часто як резерв для власного банківського рахунку Коломойського", - сказано в статті.

Зазначається, що уряд України націоналізував банк у грудні 2016 року. Щоб приховати дірку в балансі кредитора, створену багаторічною кампанією розкрадання з боку екс-власників, перекачували 5,5 млрд доларів платників податків. Цю ситуацію ні Коломойський, ні Боголюбов не прокоментували.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...