Путін не планує залишати Донбас: У Держдумі розповіли, коли Кремль "візьметься" за Україну

Путін має багато варіантів, а "серйозна розмова про Україну залишається відповідальністю найвищого керівництва Росії".

Фото: Вікіпедія.Будь-які рішення щодо України Володимир Путін прийматиме після президентських виборів. Таку заяву зробив перший заступник голови Комітету Держдуми Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ukraina.ru.

Він пояснив, що варіантів Путін має багато і додав, що "серйозна розмова про Україну залишається відповідальністю найвищого керівництва Росії".

Більшість чиновників і політиків просто бояться приймати рішення і робити заяви на цю тему, бояться відповідальності. Виникла загальна втома управлінського стану від зусиль на українському напрямку. Усі чекають на команду згори, – додав Затулін.

Також, за його словами, санкції справили враження на певне коло осіб.

"Тих, які розуміють, що, якщо їх чогось позбавлять на Заході, то тут не компенсують. Для них це суттєво. І тому навіть абсолютно необхідні рішення вони відкладають на завтра", – додав політик.

Окрім того депутат пояснив, що наразі Росія виступає за замороження конфлікту.

"У цьому полягає суть пропозиції миротворчої операції на лінії розмежування. Це варіант Абхазії і Південної Осетії – без офіційного визнання, але з підтримкою. Чи варто цим обмежитися в нашій українській політиці? Звичайно, ні. Для того, щоб ефективно проводити навіть цю лінію, необхідно зберігати можливості впливу на решту території України і вести з нею роботу", – додав Затулін.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...