"Кремль прямо підкуповує низку депутатів":​ Екс-депутат Держдуми РФ розповів про розкол у ЄС з приводу санцій щодо Росії (відео)

Він зазначив, що для більшості європейських держав на першому місці стоять питання бізнесу.

Фото: Крим Реалії.Екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов вказав на два аспекти в контексті можливого зняття санкцій з Росії в Раді Європи. Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"По-перше, дійсно, Росія прямо підкуповує низку депутатів, не тільки їхню кишеню, але й організації, які вони представляють. По-друге, питання європейських виборців. Ті країни, які ближче до сходу і які сприймають всю цю ситуацію близько до серця, вважають, що є військові та інші загрози, займають позицію більш-менш тверду. Це країни Балтії, Польща й Україна, звісно. Країнам, які знаходяться далеко (Іспанія, Португалія, Італія, Греція, певною мірою Франція), усе одно", - сказав екс-депутат Держдуми.

Він зазначив, що для таких держав на першому місці стоять питання бізнесу.

"У всіх цих країнах сильний профспілковий рух, який не цікавлять питання глобальної політики, скільки і за що українців загинуло – це не їхнє питання. Їх питання – скільки у них робочих місць і наскільки ці робочі місця завантажені замовленнями. Росія є найбільшим торговим партнером Європи, відповідно, підприємства, на яких працюють члени цих профспілок, несуть збитки від цих санкцій. І тому особливо партії лівої частини спектра, соціал-демократичні організації і так далі, які залежать від цих профспілок, говорять про те, що, мовляв, покарали - і вистачить, давайте повертатися до того, щоб вести нормальний бізнес", - каже Пономарьов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли вам вчергове напишуть, що є план завершення війни літом 2024-го, восени 2024-го чи 2025 року, - вам напишуть свідому неправду, - експерт

неділя, 28 квітень 2024, 0:00

"Знову нагрібає хвиля про перемовини, примушення до миру й оце усе. Тут і Макрон із його розміщенням військ, і американська допомога, і нескінченність російських ресурсів, і Трамп — усе до купи. Тому варто все ж знову нагадати кілька очевидних речей", ...

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...