"Путін виступив за зміни в Росії! Він знову зробив це!" - передвиборчі обіцянки президента РФ довели до сліз Шендеровича

Відомий письменник розповів, що "вив та катався по підлозі", читаючи передвиборчу програму Путіна.

Фото: wikimedia.org.Передвиборчі обіцянки президента РФ Володимира Путіна доводять до сліз. Про це у Facebook заявив російський письменник і публіцист Віктор Шендерович, передають Патріоти України.

"Путін виступив за зміни в Росії! Він знову зробив це! Я читав промову президента на з'їзді "Единой России", і груди мої здіймалися. На вимозі справжньої економічної свободи й необхідності зниження бідності я ще тримався, а на розширенні механізмів прямої демократії все-таки не витримав, заплакав. Так що коли дійшло до його готовності захистити життя росіян, я вже вив, катався по підлозі й нічого не пам'ятав. Розкажете потім хто-небудь, що далі було, а я піду прийму триста крапель ефірної валер'янки", – написав він.

У коментарях під своїм постом Шендерович дописав: "Забув поставити смайлик, що знаменує жарт".


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...