Путін зневірився: Неочікуване пояснення смутного новорічного привітання президента РФ

Загроза падіння фундаменталістської диктатури в Ірані стала серйозним ударом по планах Кремля і особистим майбутнім вождя.

Фото: Hello!Масові антиурядові протести в Ірані стали повною несподіванкою і справжнім жахом для президента Росії Володимира Путіна. Президент РФ так боїться повторення іранських подій у своїй країні, що тривога і хвилювання відбилися навіть на його новорічному виступі. Про це пише російський правозахисник і дисидент Олександр Подрабинек, передають Патріоти України.

"Ідея стабільності (по суті, цвинтарного спокою) - це персональна "національна ідея" Путіна. Заради неї він може віддати все. Тепер над його ідеєю знову згустилися хмари, що помітно позначилося на його бляклому новорічному виступі. Є від чого впасти у зневіру!" - зазначив він.

"Привид майдану турбує нервового президента. І не дарма турбує! Події в Ірані, де люди, втомлені від псевдорелігійної диктатури, вийшли на вулиці і площі своїх міст, ким тільки подумки не переносяться зараз на Росію. "Чим російські простори гірше перських?", із натхненням думають російські опозиціонери. "Невже диктатура в Ірані впаде, і ланцюгова реакція протесту перекинеться до нас?", із жахом думають у Кремлі", - пише дисидент.

Подрабинек зазначив, що падіння фундаменталістської диктатури в Ірані стало б серйозним ударом по планах Кремля.

"Одразу позбудеться серйозної підтримки сирійський друг Путіна президент Асад. Втратить свій вплив рух Хамас (терористична організація, яка не заборонена в Росії - ред.) Можуть обрушитися спільні ірано-російські атомні проекти і допомога Ірану в оснащенні його ядерною зброєю. Випаде важлива ланка з підігрітого Кремлем антиамериканського альянсу. Є чому мати блідий вигляд на новорічному виступі!" - наголосив він.

"Паніка, паніка. Чи не послати до Ірану кадировських бандитів у допомогу Правоохоронцям ісламської революції? Чи не ввести в Іран війська для допомоги Великому аятолли Алі Хаменеї? Може бути трошки побомбить іранську опозицію? Що робити, що робити?" - пише дисидент.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...

Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

середа, 1 травень 2024, 0:15

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - ...