"Путин - палач России": У РФ за 30-градусних морозів страйкують проти одіозного вождя держави. Поліцаї хапають мітінгувальників (фото)

Сьогодні у Росії відбуваються акції протесту, організовані Олексієм Навальним, метою яких є переконати громадян РФ бойкотувати вибори президента у березні.

Фото: ТСН.У Росії сьогодні, 28 січня, відбуваються акції протесту опозиційного політика Олексія Навального - "Страйк виборців", метою якого є переконати виборців не ходити на вибори президента РФ у березні, передають Патріоти України.

На Далекому Сході акції вже закінчилися - в Південно-Сахалінську, Магадані і Владивостоці. Зазначається, що люди вийшли, незважаючи на сильний мороз.

У більшості міст акції були непогоджені з владою. Прес-секретар Навального Кіра Ярмиш повідомила, що за минулий тиждень поліція прийшла до 78 з 84 регіональних штабів. Поліцейські проводили обшук, щоб вилучити листівки та інші матеріали через" заклики до несанкціонованого мітингу".

У "ОВД-Инфо" повідомили про затримання на акціях. Так, в Южно-Сахалінську учасницю акції затримали, звинувативши її в тому, що вона закрила обличчя шарфом. У Березниках у Пермському краї співробітницю штабу Навального затримали з листівками, але потім відпустили. Начальника штабу в Кемерово Ксенію Пахомову затримали, зупинивши таксі, в якому вона їхала на акцію.

На організатора акції в Южно-Сахалінську Степана Лосєва склали протокол про порушення порядку організації мітингу і поширення агітаційних матеріалів (це порушення виборчого законодавства, хоча Навального до виборів не допустили).

Також у Навального повідомили, що поліція зайшла до його Фонду боротьби із корупцією нібито через дзвінок про бомбу в приміщенні.

Правоохоронці розпиляли двері. Пізніше поліція заявила, що ведучий прямого ефіру акцій Дмитро Нізовцев сам подзвонив і "заклав" бомбу в офісі ФБК.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...