Писав вірші та вчив іноземні мови: У мережі з'явилися дитячі фото Саакашвілі (фото)

Про дитинство політика повідала його ровесниця, яка жила на одній з ним вулиці в Тбілісі.

Фото: Армия Народного Освобождения.Головному опозиціонеру країни Міхеїлу Саакашвілі сьогодні виповнюється 50 років, тому цікаво дізнатися, яким політик був до того, як змінив політичну життя двох країн, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Міхеїл Саакашвілі народився 21 грудня 1967 року в Тбілісі. Батько Ніколоз Саакашвілі – медик. З матір’ю Міхеїла, професором-істориком Гіулі Аласанія, він розлучився. Згодом мати майбутнього політика вийшла заміж за Зураба Кометіані, голову наукової ради Інституту фізіології імені Беріташвілі. Не малу роль у вихованні Міхеїла Ніколозовича зіграв і дядько по материнській лінії Тимур Аласанія – дипломат, який працював в ООН.

Про дитинство політика повідала його ровесниця, яка жила на одній з ним вулиці в Тбілісі.

“Хлопчиком Міша запам’ятався мені з носовою хусткою, у нього часто нежить був. Ці речі школярі швидко помічали і жартували над ним”, – згадує жінка.

Але вона зазначає, що ще з дитинства політик не давав себе в образу і вмів постояти за себе. Ще жінка відзначає, що Саакашвілі був старанним учнем, а найкраще знав англійську.

«Після уроків, коли учні йшли на морозиво або в кіно, Міша вирушав на курси іноземних мов. Спочатку він говорив, що мама і бабуся (популярна медик в Тбілісі) змушують його вчитися, записують на курси іноземних мов. Пізніше сам сказав – навчання для нього важливе для того, щоб стати великою людиною,» – розповіла колишня сусідка.

Також жінка відкрила один з талантів політика – в дитинстві він писав вірші.

«Майже на кожне свято він з ними виступав. Так класному керівнику і говорив: “Краще я буду читати поезію, ніж танцювати перед усією публікою», – згадує жінка.

Як пишуть ЗМІ про юність Михайла, він займався плаванням, музикою, баскетболом, а також вивчав англійську та французьку мови. У старших класах був заступником секретаря комітету комсомолу школи. У підсумку став одним з небагатьох випускників, який закінчив навчання із золотою медаллю.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...