"Работаем на Победу!": ЗСУ провели успішну військову операцію на Світлодарській дузі (фото)

Від терористів звільнено декілька селищ, а під контроль української армії повернулись кілька стратегічних висот.

Фото: Depo.ua.Через регулярні провокації і обстріли українських позицій на Світлодарській дузі ЗСУ провели масивну військову операцію в даному районі, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

«Через систематичні провокації і обстріли наших позицій на Світлодарськ дузі з забороненого Мінську домовленостями важкого озброєння, а це неодноразово зафіксовані обстріли мінометами 82-го і 120-го калібру, ствольної артилерії 122- го калібру, і град - військові різних поділив 54-ї бригади і приданого їм 24-го батальйону "Айдар" були змушені спланувати і провести масивну військову операцію на Світлодарській дузі».
За словами Мисягіна, в результаті раптових військових дій підрозділів ЗСУ були звільнені декілька селищ, мешканці яких зустрічали українську піхоту як визволителів.
Також, він уточнив: «Були взяті під наш контроль кілька стратегічних висот. В результаті цієї операції у нас з'явилися нові позиції розміром кілька квадратних кілометрів, на яких ми вже успішно закріпилися».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...