"Райські" офшори: Ірина Луценко відреагувала на закиди Порошенку про Paradise Papers

Представник Порошенко зазначила, що для передачі Roshen було необхідно створити міжнародну холдингову структуру.

Фото: antikor.com.ua.Під час передачі корпорації Roshen у сліпий траст Ротшильду створені для цього компанії не мали банківських рахунків, тому закиди про офшори президента Петра Порошенка є безпідставними, заявила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Компанії міжнародної холдингової структури при передачі Roshen у сліпий траст не мали банківських рахунків. Будь-які заяви про порушення валютного законодавства чи перерахування будь-яких готівкових коштів із України при створенні цієї структури є безпідставними домислами. Просимо дуже акуратно формулювати те, що було почуто і перекручено", - сказала Луценко.

Представник Порошенко зазначила, що для передачі Roshen було необхідно створити міжнародну холдингову структуру.

"Стосовно розслідувань "райських" офшорних компаній. Щоб здійснити продаж корпорації Roshen, про який неодноразово казав президент, було необхідно створити міжнародну холдингову структуру. Вона була налаштована на те, щоб уникнути подвійного оподаткування, щоб усі податки повною мірою були сплачені саме в Україні, а не за кордоном. Створення міжнародної холдингової структури було обов'язковим, оскільки відповідно до Гаазької конвенції 1985 року по-іншому не можна було передати в довірче управління Ротшильду", - розповіла Луценко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело