Раптово помер Генеральний прокурор Іспанії, який закликав відкрити кримінальну справу проти каталонських сепаратистів

Смерть настигла правоохоронця під час перебування на конференції в Аргентині.

Фото: Talks.su.Генеральний прокурор Іспанії Хосе Мануель Маза раптово помер в Аргентині, куди він вирушив на конференцію, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

18 листопада його доправили до відділення інтенсивної терапії з інфекцією нирок, за кілька годин прокурор помер. Йому було 66 років.

У жовтні Маза закликав висунути обвинувачення щодо лідерів Каталонії після проведеного референдуму про незалежність регіону від Іспанії.

Він заявляв, що спроба каталонських сепаратистів відокремитися від Іспанії є кримінальною справою. Рішення Мази про судове переслідування лідерів Каталонії підтримав консервативний уряд Іспанії.

Свої "найглибші" співчуття родині прокурора вже висловили прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой і міністр юстиції країни Рафаель Катала.

Мазу було призначено генеральним прокурором Іспанії у листопаді 2016 року.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...