Рекламу популярної онлайн-гри зняли в Україні (відео)

Замовником роликів для World of Tanks виступив європейський офіс Wargaming, а французьке агентство на Київщині відзняло відео.

Фото: Детектор медіа.В Європі на телебаченні вийшло дві реклами популярної гри World of Tanks, які знімали в Україні. Обидва відео для нової європейської рекламної кампанії World of Tanks зняті в місті Буча Київської області, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Дія першого відбувається на бензозаправці, де власник Т-34-85 усвідомлює, що величезний бак означає чималі витрати на паливо.

У другому – інший водій-танкіст намагається вирішити проблеми з в'їздом на парковку, викликані конструктивними особливостями його машини.Обидва рекламних ролика ненав'язливо проводять думка, що найкращим місцем для реалізації прекрасної мрії – володіти танком – є не повсякденна реальність, а поля битв World of Tanks.

Замовником роликів виступив європейський офіс Wargaming, а втілило ідею французьке агентство Romance/Group DDB. Продакшин взяла на себе компанія Wanda Production, українським партнером якої стала Radioactive Films. Ця студія, знаменита співпрацею з багатьма міжнародними брендами, зняла для Apple на Київському залізничному вокзалі рекламу Apple Watch 3. Хоча ця ж компанія зняла рекламу для Росії у Жовтневому палаці у Києві.

Зйомки рекламних роликів World of Tanks в сукупності зайняли всього 14 годин. Найскладнішим завданням, за словами їх творців, став пошук Т-34-85 в робочому стані.

World of Tanks – це браузерна онлайн-гра, повністю присвячена броньованим машинам середини XX століття, в якій пліч-о-пліч борються прихильники сталевих гігантів з усіх куточків планети, відстоюючи свої претензії на світове танкове панування.

Wargaming – один з найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO. Компанія була заснована в 1998 році і за цей час встигла розробити і випустити більше 15 проектів. В даний час компанія Wargaming працює над військовою серією MMO-ігор, присвячених танковим, повітряним і морським битвам середини XX століття: World of Tanks, World of Warplanes і World of Warships.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...