Рекордно низький рейтинг Трампа: Підтримка президента США є найнижчою серед всіх глав держави за останні 70 років

59 відсотків американців не задоволені тим, як Трамп виконує свою роботу в Білому домі. При цьому 37 відсотків схвалюють діяльність президента.

Фото: 112.ua.Близько 60 відсотків американців не схвалюють діяльність президента, хоча він, як і раніше, користується високою підтримкою серед своїх виборців, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Голос Америки".

Частка американців, які не схвалюють роботу президента Дональда Трампа, як і раніше, значно перевищує число тих, хто ним задоволений.

Чергове спільне опитування Washington Post і АВС News показало, що 59 відсотків американців не задоволені тим, як Трамп виконує свою роботу в Білому домі. При цьому 37 відсотків схвалюють діяльність президента. Днями виповнюється рік з того часу, як Трамп був обраний президентом. Він заступив на посаду в січні.

Газета зазначає, що рейтинги Трампа "нижчі, ніж рейтинги будь-якого попереднього глави виконавчої влади в аналогічний момент їх президентства протягом 70-річної історії таких опитувань".

Ілюструючи глибокий політичний розкол в США, половина з тих, хто незадоволений Трампом, заявили, що вкрай незадоволені його роботою.

Результати опитування Washington Post / ABC погоджуються з іншими недавніми соціологічними дослідженнями, що стосуються діяльності Трампа. Так, служба Gallup, яка відстежує національні політичні настрої в США, повідомила в п'ятницю, що, за її даними, роботу Трампа не схвалюють 56 відсотків американців, а схвалюють лише 39 відсотків. Аналогічні показники в опитуванні Квінніпекского університету, проведеного три тижні тому: 56 відсотків і 39 відсотків відповідно.

Через 100 днів після вступу Трампа на посаду, в кінці квітня, 42 відсотки американців вважали, що Трамп справляється зі своєю роботою, але тепер цей показник знизився до 35 відсотків, згідно з опитуванням Washington Post / АВС.

У повідомленні Washington Post йдеться, що 65 відсотків опитаних оцінили досягнення Трампа, як "невеликі" або "незначні або нульові".

Опитування також показало, що 51 відсоток американців не довіряють реакції Трампа на загрозу, що виходить від Північної Кореї у зв'язку із зусиллями Пхеньяна зі створення ядерної зброї.

Washington Post зазначає, що половина всіх американців вважає, що президент упереджено ставиться до чорношкірих, а понад половина, 55 відсотків, вважають, що він упереджено ставиться до жінок.

Однак з тих, хто голосував за Трампа на виборах, 91 відсоток і раніше схвалює його роботу.

Опитування проводилося з 29 жовтня по 1 листопада. Його похибка становить 3,5 процентних пункти.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело