"Результат перевороту в окупованому Луганську": З'явився "звіт", який показує, що всі сепаратистські "чиновники" задоволені

За словами нардепа Тимчука, "МГБ ЛНР" представило Пасічнику доповідну записку щодо настроїв серед "представників органів влади ЛНР" після відсторонення Плотницького.

Фото: Рамблер.Так звані "чиновники" фейкової "ЛНР" задоволені відстороненням ватажка терористів Ігоря Плотницького та призначенням на його місце Леоніда Пасічника. Про це на своїй сторінці написав нардеп від "Народного фронту", координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, "МГБ ЛНР" представило Пасічнику доповідну записку щодо настроїв серед "представників органів влади ЛНР" після відсторонення Плотницького.

Так, згідно з документом, абсолютна більшість "чиновників" задоволені відстороненням Плотницького і призначенням Пасічника, зазначаючи "позитивні зрушення у кадровій політиці нового керівника".

Зокрема, позитивно сприйнято відсторонення від займаної посади "керівника адміністрації глави ЛНР" Ірини Тейцман як "куратора основних корупційних схем І. Плотницького", а також наближених до неї осіб.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...